Virovitičko-podravska

NIŠTA OD FERRAGOSTO JAM-A

Korona odgodila najveći slavonski glazbeni festival

Festival koji je započeo kao druženje prijatelja uz roštilj i improviziranu pozornicu, s vremenom je prerastao u jedan od najvećih festivala na ovim prostorima. Riječ je o Ferragosto JAM-u, čije se 13. izdanje, zbog strogih epidemioloških mjera, odgađa za sljedeću godinu.

Piše: Tena Malinić / Republika.eu

Svake godine, prvog vikenda u kolovozu, Orahovica se pretvara u glazbeno središte kontinentalne Hrvatske. Više od 15 000 ljudi u tri dana boravi na Orahovačkom jezeru, a izletište "Jezero" postaje mjesto jednog od najvećih ljetnih glazbenih festivala u Hrvatskoj – Ferragosto JAM. 

Organizatori ističu, kako se, unatoč naporima i velikoj želji da se Ferragosto JAM održi i ovog ljeta, nakon detaljnog razmatranja zbog pogoršane situacije s koronavirusom, Festival odgađa za sljedeću godinu.

Odgođeno izdanje Ferragosto JAM 13 festivala potvrđuje da će sva dosad najavljena imena nastupiti 2021. godine, uz nova imena koja će biti otkrivena pravovremeno. Neka od njih su: Psihomodo Pop, Repetitor, Let 3, Pips, Chips & Videoclips, Svemirko i brojni drugi.

Već kupljene festivalske ulaznice bit će važeće za 2021. godinu, a svi oni koji žele ostvariti povrat novca na ulaznice, mogu to učiniti najkasnije do 5. kolovoza ove godine.