Nogomet

ETO RIJEKE OPET U GRADSKOM VRTU

Kulešević: ''Osijek je nepokoreni grad i vjerujem da ćemo poslije utakmice učiniti sve naše građane i naše najvjernije navijače ponosnima''

Eto Rijeke opet u nogometnom srazu s Osijekom. Još uvijek je vrlo gorko sjećanje na onaj posljednji u polufinaku Kupa. U Gradskom vrtu nisu oduševljeni što igraju treći derbi u tjedan dana, no Ivica Kulešević je jasan – Osijek je bolja momčad od Rijeke.

Ivica Kulešević   FOTO:NK Osijek
Piše: Republika.eu / STV

Dobro smo odigrali u Maksimiru i nadam se nastavku ovog niza dobrih rezultata – kaže Ivica Kulešević. Posebna će ovo biti utakmica zbog dobro poznatih događanja u Kupu. Nadam se da ćemo igrati velikim i hrabrim srcem, ali mirnom glavom – dodaje trener.

"Da se nećemo uhvatiti u zamku neke osvete ili nečega što nepriliči sportu. Međutim, Osijek je nepokoreni grad i vjerujem da ćemo sutra poslije utakmice učiniti sve naše građane i naše najvjernije navijače ponosnima", kaže trener NK Osijek Ivica Kulešević.

Rijeka ima nešto slabije rezultate u posljednjim utakmicama. Osijek je u uspješnom nizu, no to ne mora biti presudno jer dosadašnji rezultati i bodovni učinak daju gotovo podjednake momčadi. Podsjećamo, Jugovića nema zbog 3 žuta kartona, iz istog razloga ni Lope, a Grezda je završio sezonu. Ostali su spremni, uvjerava Kulešević.

"Imamo mi dovoljno kadra i na svlačionici je da izvuče svaki pojedinac svoj maksimum. U ovakvim teškim trenutcima što se tiče igračkog kadra, se poznaju junaci. Nadam se da će neka druga imena isplivati u drugi plan, nadam se da ćemo pokazati da imamo širinu kadra, ono u što smo se kleli na početku sezone", kaže Kulešević.

Huk s tribina jako nam je bitan, zaključuje trener, a njega će itekako biti, ako je suditi po prodaji ulaznica za utakmicu koja se igra u srijedu od 21 sat. Riječ je svakako o najatraktivnijoj utakmici za publiku za kraj sezone i pravom derbiju.