Politika

NEZADOVOLJAN KOALICIJSKIM PARTNERIMA

Jedan od osnivača napustio Domovinski pokret Miroslava Škore! Tvrdi: ''radi se o uhljebima''

Prilikom nedavnog osnivanja stranke poznatog pjevača Miroslava Škore nazvane Domovinski pokret, na iznenađenje mnogih poznavatelja političkih prilika u nas, a pogotovo u požeškom kraju, tamo je bio i jedan od najpoznatijih vinara Zlatne doline Ivo Enjingi iz Hrnjevca pokraj Kutjeva. Tada je, među ostalim, objavljeno da je on u najužem izvršnom tijelu stranke, te među njenim osnivačima.

Miroslav Škoro   FOTO:Damir Krajac / CROPIX
Piše: Republika.eu / Požega.eu

Međutim, kako piše portal Požega.eu, ovih dana u razgovoru sa Enjingijem objavljeno je da je navodno došao kraj njegove kratkotrajne političke avanture. 

Kako neslužbeno saznaje taj portal, Enjingi je proteklog tjedna donio odluku o napuštanju stranačke dužnosti i stranke Domovinski pokret Miroslava Škore. Razlog je, navodno njegovo, nezadovoljstvo koalicijskim partnerima s kojima Škoro u ovo predizborno vrijeme dogovara zajednički nastup na izbore za hrvatski parlament.

"U Slavoniji se kaže: pokaži mi s kim se družiš pa ću vidjeti kakav si" istakao je ovih dana Ivo Enjingi. Dodao je kako je ustvrdio da Domovinski pokret više nije politička opcija s kojom se on želi poistovjetiti.

"Imao sam nadu da nešto žele promijeniti za boljitak naše Hrvatske, no vidim da se tamo okupila samo ekipa koja traži političko uhljebništvo", naglasio je.

Izvor: Požega.eu