Crna kronika

SUDAC IZGUBIO STRPLJENJE

Župan Tomašević nije se pojavio na ročištu zbog optužbe za nasilje u obitelji

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, koji je izbačen iz HDZ-a, nije se pojavio na ročištu koje je zakazano zbog optužbe za nasilje u obitelji. Terete ga za dvije godine obiteljskog nasilja i ozljeđivanje supruge 2017. godine. Sudac Slaven Vidmar rekao je da mu je stigao zahtjev optuženika za odgodu koji je opravdao sastankom u Poljskoj. To je druga odgoda i sudac je izgubio strpljenje

Alojz Tomašević   FOTO:Screenshot YouTube
Piše: Media Servis

 Željko Damjanac, odvjetnik Alojzija Tomaševića, rekao je kako su on i njegov klijent cijeli listopad i polovicu studenog zauzeti. Na to je oštro reagirao sudac rekavši da zakazuje raspravu za 18. studeni u 9 sati. Ne bude li se optuženik pojavio taj dan u naznačeno vrijeme, dvije minute nakon devet sati izdajem nalog da ga se privede - rekao je Vidmar. A županova supruga Mara Tomašević za SB plus je izrazila nadu da se postupak što prije okonča.

"Mene to sve psihički opterećuje jer sve predugo traje. Nemam komentara. Odgođena je rasprava i vidjet ćemo što će biti sljedeći put. Vidite da stalno nešto odgađaju, čemu to?", rekla je Tomašević.