Osječko-baranjska

''PODVALIO'' FOTOGRAFIJU STARU OSAM GODINA!

Pogledajte ovaj nevjerojatan Šišljagićev pokušaj jeftine manipulacije

Da su političari spremni na apsolutno sve kako bi o sebi u javnosti stvorili lažnu sliku, u današnjem hrvatskom društvu i nije neka novost.

Šišljagićev pokušaj jeftine manipulacije   FOTO:Screenshot Facebook
Piše: Republika.eu / N.R.

No, ono što je jučer pokušao napraviti Vladimir Šišljagić, nekadašnji osječko-baranjski župan (kojemu uskoro treba krenuti ponovljeno suđenje za izvlačenje novca iz županijskog proračuna, odnosno za korupciju), bivši predsjednik HDSSB-a (koji je, podsjetimo, zbog pokušaja stranačkog puča izbačen iz te stranke), a sada vijećnik Liste grupe birača u skupštini Osječko-baranjske županije spada u rubriku "vjerovali ili ne".

PROČITAJTESada je i službeno. Ukinuta oslobađajuća presuda bivšem županu Šišljagiću i županijskom pročelniku Marolinu, sudit će im se ponovo!

Brojni su političari povodom blagdana Velike gospe jučer pohodili neko od marijanskih svetišta u našoj zemlji, što su dakako iskoristili i za osobnu samopromociju na nekoj od društvenih mreža, uz poneku čestitku upućenu svojim "pratiteljima". Posebice je to medijski popraćeno zbog nadolazećih Izbora za predsjednika Republike Hrvatske, pa su upravo kandidati koji su najavili isticanje kandidature upravo na njima na neki način pod dodatnim povećalom medija i javnosti.

Tako je, primjerice, kandidat Miroslav Škoro na svom Facebooku objavio fotografiju iz Aljmaša, gdje je bio na Svetoj misi u društvu bivšeg Osječko-baranjskog župana te gradonačelnika Osijeka i člana HDSSB-a Krešimira Bubala. I ništa u tome ne bi bilo čudno da istoga dana na svome Facebooku fotografiju iz Aljmaša, također u društvu Krešimira Bubala nije objavio i Vladimir Šišljagić, i to nekoliko sati kasnije.

No, dok je Škorina slika "svježa", ona koju je objavio Šišljagić stara je, ni manje ni više, nego punih osam godina, dakle datira iz 2011. godine, što je Šišljagić "zaboravio" istaknuti, te tako pokušao dovesti u zabludu korisnike te društvene mreže, kojima pak to nije promaknulo.

Također, nije sporno ni kako Krešimir Bubalo kao bivši gradonačelnik Osijeka i dalje uživa veliku podršku među građanima Osijeka, pa je za vjerovati kako si je i time što se lažno prikazao u njegovom društvu, Šišljagić htio priskrbiti nekoliko jeftinih političkih poena.

Vrlo brzo reagirali su i iz HDSSB-a putem svog Facebooka, vrlo oštrom porukom:

"Čovjek bez imalo srama. Ima li još bilo tko da ovoga lika nije prokužio? Nisu jedino glupani kojima može manipulirati. Njemu je laž duševna hrana i jača je od njega. On laže i obmanjuje i na Veliku Gospu podvaljujući Vam slike stare osam godina."

Bilo kako bilo, političku borbu ostavimo onima koji u njoj sudjeluju. No, internet sve pamti, posebice društvene mreže, pa bi političari svakako toga trebali biti svjesni, te pripaziti što, kada i kako objavljuju.