Republika TV

U PONUDI VOZILA, ODJEĆA, ALATI, UMJETNIČKI RADOVI...

Osječka autotržnica - vrijedna roba po povoljnim cijenama

Osječka autotržnica nedjeljom prijepodne jedno je od najprometnijih mjesta u gradu. Osim vozila može se ovdje kupiti i gotovo sve drugo; od odjeće, raznog alata i umjetničkih radova, pa sve do kućnih ljubimaca te domaćeg voća i povrća. I dok kupci zadovoljno trljaju ruke, prodavačima je dolazak danas više tradicija nego stvarna zarada. Ali zato dolaskom proljeća raste i sama autrotržnica – više je ljudi, što znači i više kupaca iz cijele Slavonije i Baranje.

Piše: Republika.eu / STV

Navika koja je postala lijepa tradicija - nedjeljom prijepodne mnogi će Osječani, pa i žitelji drugih gradova i mjesta iz okolice prošetati gradskom autotržnicom. Nešto i kupiti, ako je sreće po povoljnijoj cijeni, pojesti i podružiti se. Posebno kad je ovako lijepo vrijeme.

Za svakog se može ponešto naći, kupca odmjere još iz daljine, i u prvi plan gurnu najpoželnije predmete. Bila to tehnika, alati, ili nešto za ljepši spol.

No, ponuda je i danas veća od potražnje. Dok je većina u šetnji, ima i onih na posebnoj misiji. Tu će uvijek, kažu, proći povoljnije.

A na popularnoj "autopiji" nepregledna je i kolona rabljenih automobila. Većih, manjih, novijih, starijih. Ovisno o potrebama i željama kupaca.

A cijene limenih ljubimaca mogu se provjeriti svake nedjelje na istom mjestu. I ne samo to – već i memorabilije, starine, povoljna odjeća, pokućstvo i sve potrebno za jedno domaćinstvo.