Zabava

TUŽNO, ALI ITEKAKO ISTINITO

Nemate, a tražite posao? Možda vam u tome može pomoći baš ovaj odjevni predmet!

Nije tajna kako su stranačke iskaznice u pravilu u Hrvatskoj "jače oružje" od, primjerice diplome prestižnog fakulteta, ili bilo kakvog stručnog znanja ili vještine. No, kako stranačke iskaznice imaju gotovo svi, u pronalasku posla ponekad je potrebno dodatno zalaganje, posebno prilikom traženja posla u lokalnoj samoupravi.

Piše: Republika.eu

Jedan duhoviti korisnik odlučio je na popularni oglasnik tako staviti odjevni predmet za kojeg je prosudio kako bi mogao pojedincima pomoći u pronalasku posla.

Naime, oglasio je ni manje, ni više nego šuškavac s logom HDZ-a!

U opisu, među ostalim, stoji kako je riječ o "tzv. odijelu za razgovor za posao u lokalnoj samoupravi ili sl."

Otišao je i korak dalje, pa navodi "stručne" detalje, poput toga da je izrađen od materijala koji je "dišući vodonepropusni paropropusni jednokratni višekratni popratni polijester, vlakna najnovija tehnologija koja ne utječe na floru i faunu".

Najzanimljivije, sam odjevni predmet je iz "limited edition serije "dr. ivo sanader", a na leđima se nalazi potpis i natpis", stoji u opisu oglasa u kojem se poziva:

"...maturanti, studenti i nezaposleni, uložite u sebe, nađite posao na lakši način, budi dio pobjedničkog tima..."

Zanima Vas cijena? Prava "sitnica". Svega 500 kuna.

Dobra zafrkancija, složit će se mnogi. No, u surovoj stvarnosti, posebice Hrvastkoj, na žalost, u njoj ima itekako istine.