Rukomet

PROTIV ŠVICARSKE U GRADSKOM VRTU

Kauboji u Osijeku love prve bodove za EURO: ''Favoriti smo, ali to treba pokazati na terenu''

Hrvatski rukometaši u zavšnim su pripremama za utakmicu kvalifikacija za EURO protiv Švicarske. Susret se igra u četvrtak u Osijeku, a u reprezentaciju se napokon vraća Domagoj Duvnjak.

Konferencija za medije Hrvatskog rukometnog saveza i hrvatske rukometne reprezentacije   FOTO:Vlado Kos / CROPIX
Piše: Media Servis

"Ja sam se vratio nakon devet mjeseci i jako mi je drago da sam ponovo ovdje. Moje stanje je s koljenom je bolje nego prije. Imam još bolove, ali s tom boli mogu igrati. Svakog igrača nešto boli. Da sam ozlijeđen ne bi bio ovdje. Švicarska je nezgodna reprezentacija, mi jesmo favoriti ali to treba pokazati na terenu", poručio je Duvnjak.

Povratak u Osijek nam je uvijek drag", smatra vratar Marin Šego.

"Uvijek nam je ugodno doći u Osijek. Dvorana je uvijek puna i prekrasan je osjećaj igrati ovdje. Dobro ćemo se pripremiti za utakmicu i razveseliti naš narod", smatra Šego."Švicarska je analizirana i mi ćemo imati velikog posla da ta utakmica završi pozitivno za nas", istaknuo je izbornik Kauboja Lino Červar.

"Jako smo unutra i pokušam igrače potpuno koncentrirati na taj susret. Mi smo sigurno favoriti ali favoriti gube utakmicu kad pomisle da mogu pobijediti samo tako. Nitko danas nije slab i svi imaju ponekog vrhunskog igrača i mi ćemo imati vrlo težak zadatak", istaknuo je izbornik.

Ogled protiv Švicarske na rasporedu od 20:15 u rasprodanom osječkom Gradskom vrtu, a našoj skupini 2 su još Srbija i Belgija, koje se sastaju od 18 sati.