Društvo

NEDOSTAJE FINANCIJSKIH SREDSTAVA

Projekt ''Pokloni posjet oboljelom djetetu'' treba Vašu pomoć!

Projekt '''Pokloni posjet oboljelom djetetu'' nastao je nakon dugogodišnjeg rada s teško oboljelom djecom od malignih bolesti te su volonteri koji su posjećivali djecu u bolnicama dok čekaju na duge i mučne pretrage utvdili kako nema kvalitetnog sadržaja kojim bi se pružila psihosocijalna podrška djeci primjerena njihovoj dobi kao i roditeljima.

Projekt ''Pokloni posjet oboljelom djetetu'' treba Vašu pomoć   FOTO:Udruga ''Dajmo im šansu''
Piše: Republika.eu

Projekt se uz potporu Osječko-baranjske županije, koja je prva prepoznala njegovu vrijednost i jednim djelom ga financijski, održava u bolnicama. 

"Budući da je potreba sve veća i da nastojimo uz donacije građana kvalitetno provoditi program, do kraja godine nedostaje nam financijskih sredstava kao i sponzora samog projekta koji nažalost ne odgovaraju na naše zamolbe da podrže ovako vrijedan projekt", kažu iz udruge "Dajmo im šansu".

U cilju im je stvaranje i Centra za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti na području Županije, a u narednom periodu imaju volje, iskustva i znanja te je njihov rad iskljucivo volonterski.

"Da bi se naši volonteri i dalje mogli educirati i pružati pomoć djeci i roditeljima u ovom osjetljivom razdoblju nadamo se da će projekt prepoznati i druge tvrtke i građani te nam pomoći", zaključuju.