Virovitičko-podravska

VOZILO SLETJELO U JARAK

U prometnoj nesreći kod Virovitice smrtno stradala tridesetogodišnjakinja

Tridesetogodišnja žena smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu ujutro, oko 4,10 sati, u Nazorovoj cesti u Koriji kod Virovitice, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Ilustracija   FOTO:Ranko Suvar / CROPIX
Piše: Hina

Vozilo marke Volkswagen, tip Passat, kojim je upravljao 21-godišnjak, iz još je neutvrđenih razloga zahvatilo putnu bankinu i sletjelo u putni jarak, prednjim dijelom udarivši u betonski putni most. Uslijed trenutnog zaustavljanja došlo je do prevrtanja vozila na desni bok i krov vozila.

Za izvlačenje i oslobađanje iz vozila nastradalih, koji nisu koristili sigurnosni pojas, bili su angažirani djelatnici vatrogasne postrojbe, a liječnici se bore za život teško ozlijeđenog vozača.

Policija je izvijestila da je ta prometna nesreća druga s poginulom osobom na području Virovitičko – podravske županije ove godine te druga u kojoj su mladi vozači u samo jednoj noći uzrokovali slijetanja vozila s ceste s teško nastradalim osobama.

S obzirom na to policija poziva sve sudionike u prometu na povećani oprez u prometu i dosljedno poštivanje svih prometnih pravila i prometnih propisa, a posebno mlade vozače koji dodatnim oprezom moraju nadomjestiti nedostatak vozačkog iskustva.