Virovitičko-podravska

TEME GOSPODARSTVO I POLJOPRIVREDA

Plenković i četvero ministara u Virovitici na 4. sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem

Premijer Andrej Plenković s nekolicinom ministara u Virovitici će održati sjednicu Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem i posjetiti sajam Viroexpo.

Andrej Plenković   FOTO:Dragan Matic / CROPIX
Piše: Media Servis

 Premijer Andrej Plenković posjetit će Viroviticu, gdje će održati 4. sjednicu Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem na temu gospodarstva i poljoprivrede. Uz premijera, na sjednici će sudjelovati potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, Martina Dalić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek. predsjednik Vlade obići će 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo...

"Što je jedan od sajmova, koji je jako puno napredovao i privlači sve veći broj izlagača ne samo iz Hrvatske već i susjednih zemalja, a ja očekujem da poljoprivreda i gospodarstvo budu u fokusu naših rasprava u Virovitici." najavio je Plenković. Uoči početka sjednice, predsjednik Vlade sastat će se sa županom Virovitičko-podravske županije Igorom Androvićem i gradonačelnikom Virovitice Ivicom Kirinom.