Zabava

OČEKUJE SE SPEKTAKL

Prljavo Kazališe svojih 40 godina djelovanja slavi koncertom 9. veljače u Osijeku!

Kultni Prljavci 9. veljače u Osijeku, u dvorani Gradski vrt, pripremaju koncert za pamćenje kojim će proslaviti svoj veliki jubilej – 40 nezaboravnih godina u vrhu hrvatske pop-rock scene.... .

Prljavo kazalište je zaista jedan od naših najznačajnijih i najdugovječnijih bendova   FOTO:Ticketshop.hr
Piše: Republika.eu/Radio Osijek

Prljavo kazalište je zaista jedan od naših najznačajnijih i najdugovječnijih bendova koji je ostao vjeran svojem specifičnom pop-rock zvuku, a ususret velikom koncertu koji se događa neposredno pred Valentinovo, razgovarali smo s frontmanom Prljavog kazaišta, Mladenom Bodalcem.

„Život s rock`n`rollom i život za rock`n`n roll je nešto najljepše što se čovjeku može dogoditi, no ima jednu manu – prebrzo prođe. Iza našeg banda je zastrašujući broj godina, morate priznati da je 40 godina respektabilan broj i u svjetskim okvirima. No, potpuno svjesni da je naš uspjeh ostvarenje svih snova koje smo kao dječaci sanjali, kročimo dalje nadajući se da će sve ovo potrajati još dugo, dugo“, ističe Mladen Bodalec, koji je tijekom svih ovih godina, stasao, odrastao i potpuno srastao s Prljavim kazalištem, u kojem je već pune 32 godine.

„U vrijeme kada sam ušao u Prljavce, nisam mogao ni sanjati da bi na mene mogao doći red. Dakle, nisam se ni nadao niti sanjao, jer ne možeš željeti nemoguće. A ipak se dogodilo! A  onda možete mislit što mi je značio dolazak u Prljavo kazalište. Bilo je to ostvarenje svih dječačkih snova. Naravno, ne dolazi to iz vedra neba, uvijek ima pozadina nekih događanja, ali nakon svih proteklih godina jedino što mi je bitno jest da smo još uvijek tu, da se u svemu tome osjećamo odlično, ne razmišljajući kud vodi ovaj put kojim smo krenuli“, kaže Mladen Bodalec prisjećajući se ujedno i početaka u ovom kultnom bandu.

Ulaznice za koncert u Osijeku, koji se održava 9. veljače u 20 sati mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna za parter i 110 kuna za tribine u sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima, kao i na sljedećim prodajnim mjestima:

Osijek:  

⦁ dvorana Gradski vrt – Caffe bar Pit Line

⦁ Hotel Waldinger

⦁ Lounge bar Waldinger – Portanova

⦁ OK Tours

 

Vukovar:  Hotel Lav

Baranja: TZ Bilje - K. Zvonimira 10

Donji Miholjac: Turistička zajednica D. Miholjac

Našice: Hotel Park Panolija

Đakovo: FILM caffe

Vinkovci: Fitness centar ZARA

Ilok: Caffe bar Remix

Više pročitajte na Radio Osijek