Zabava

SPEKTAKL U DVORANI GRADSKI VRT

U prodaju puštene ulaznice za Đoletov koncert u Osijeku!

Kao što smo već pisali, Đorđe Balašević sa svojom mornaricom ponovno stiže u Osijek! Koncert će se održati u dvorani Gradski vrt, 22. prosinca u 20 sati!

Đorđe Balašević   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / I.K.

Od ponoći su u prodaji ulaznice, i to po cijeni od 130 kuna za parter i 150 za tribinu. Kupiti se mogu preko sustava Eventim.

Balašević ovim koncertom obilježava 40 godina svoje karijere, a četiri dana nakon Osijeka, nastupit će u  Zagrebu (26. prosinca).

"To je dogovoreno i nešto što je u okviru proslave četrdeset godina karijere. Osijek 22. prosinca, Zagreb 26., Arena (Beograd op.a.) 30. i Novi Sad na Bogojavljensku noć, kao što sam obećao. To su gradovi koje sam izabrao kao važne u čitavoj ovoj priči, mada svaki grad u kom sam nastupao bio mjesto kojem sam se uvijek vraćao i gdje sam dobrodošao. Nisam bio pristalica da slavimo jubilej 40 godina, ali nisam siguran da ćemo 50 godina slaviti, pa je bolje da ga proslavimo sada", u šaljivom tonu potvrdio je Balašević koncert za Naxi radio.

Posjetimo, Balašević je posljednji put nastupio u Osijeku 2014. u Tvrđi, a tim je koncertom Osijek najavio kandidaturu za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine.

Koncertu je nazočilo oko 9.000 raspjevanih i nasmiješenih posjetitelja iz više zemalja, orkestar sastavljen od dvadesetak izvrsnih svirača, impozantna pozornica širine 20 metara, sjajno ozvučenje i rasvjeta, lijepa scenografija, posebno uređen i osvijetljen trg kao koncertni prostor, zvjezdano nebo i, naravno – Đole.

Ne sumnjamo kako će tako biti i ovog prosinca...