Virovitičko-podravska

IMAT ĆE APSOLUTNU SLOBODU U RADU

Željko Tomljanović imenovan povjerenikom HDSSB-a za Virovitičko-podravsku županiju

Predsjednik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Branimir Glavaš, na temelju Statuta donio je odluku o imenovanju dipl. ing. Željka Tomljanovića za povjerenika te stranke za područje Virovitičko-podravske županije.

Predsjednik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Branimir Glavaš   FOTO:Emica Elvedji / CROPIX
Piše: Republika.eu

Nastavak je to izgradnje i jačanja stranačke infrastrukture te priprema za sljedeće izbore, kao što je najavljeno na Izvanrednom stranačkom saboru 8. listopada ove godine, rekao nam je glavni tajnik HDSSB-a Matko Perković.

PROČITAJTEPredsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš: ''HDSSB je brend građen godinama. Nećemo ga se odreći''

Podsjetimo, prema novom Statutu te stranke, koji predviđa potpuno novi model funkcioniranja HDSSB-a po principu "političko-poslovne kompanije", povjerenik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje samostalan je u svom političkom radu i djelovanju, uz obvezu poštivanja programa i statuta stranke, te odluka izabranih upravnih tijela stranke.

On za svoj rad odgovara Predsjedniku Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje i Izvršnom odboru Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.

Povjerenik je u roku od 60 dana od dana imenovanja dužan imenovati članove Povjerenstva Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje za svoje područje.