Ljubav & sex

SPREMNI STE ZA VIŠU RAZINU S NOVIM PARTNEROM?

5 znakova da ste izabrali pravog muškarca za seks

Pronašli ste novog partnera i spremni ste vezu dovesti na novu razinu – onu u spavaćoj sobi. Kako biti siguran da će vaš muškarac biti i u krevetu za peticu?

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Republika.eu/ Zadovoljna.hr

Postoje znakovi koji vam to mogu prilično sigurno otkriti. Provjerite!

1. Ponaša se kao džentlmen

Otvara li vam vrata, pomogne skinuti kaput, sjeti se pitati vas za vaš važan projekt na poslu? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je obziran džentlmen izvan spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto odnositi i kada se ugase svijetla.

2. Zna kako vas dirati

Dobar ljubavnik je onaj koji cijeni senzualnost i izvan spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tijekom večere, nježno vam dodirne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimjetno vas primi za ruku dok šećete znat će kako vas dirati po cijelom tijelu. 

3. Ne vrti se sve oko njega

Vrlo je vjerojatno da tip muškarca 'pričajmo sad malo o mom autu' neće biti netko s kime ćete htjeti ponoviti seks, ako do njega uopće dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran iako nije najveći obožavatelj te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju.

4. Ne žuri mu

Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vrijedni čekanja. Stoga, ako vam kaže "pričekajmo" ili "ne žuri mi se" nemojte misliti da vas odbija, već znajte da vas želi bolje upoznati kako bi vam u krevetu bio što bolji partner.

5. Uz njega se osjećate predivnom

Muškarac uz kojega ćete se u krevetu osjećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima te će pohvaliti svaku sitnicu koju primijeti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osjećat ćete se seksi i privlačnom. Takva kemija jamči savršen seks.

Izvor: Zadovoljna.hr