Ostalo

UDRUGA B.A.B.E.

Ne možemo potvrditi niti opovrgnuti da je gospođa Lalovac tražila našu pomoć

Udruga B.a.B.e. Budi aktivna. Budi emancipiran priopćila je kako osporava određene navode iznesene u emisiji Bujica u kojima je Tončika Anastazija Lalovac optužila supruga Borisa Lalovca, SDP-ova bivšeg ministra financija.

Piše: Media Servis

T.A. Lalovac sinoć je u emisiji kontroverznog Velimira Bujanca izjavila kako ju je suprug više puta tukao i to dok je išla na kemoterapije, a prijavila ga je i policiji.

Pozivajući se na izjave Tončike Anastasije Lalovac iznesene u razgovoru u spomenutoj emisiji u Udruzi ističu da odvjetnica Nataša Pećarević nije pravna savjetnica niti suradnica udruge B.a.B.e. niti je to ikad bila.

"Ne možemo potvrditi niti opovrgnuti tvrdnju da je gđa. Lalovac zatražila pomoć od udruge B.a.B.e jer nije evidentirana imenom i prezimenom u našoj evidenciji korisnica/ka pravnog savjetovanja. Moguće je da nam se za pravni savjet obratila putem telefona kao anonimna osoba, kao što je i sama navela u rečenoj emisiji. U tom slučaju je pravni savjet i dobila, kao i svaka druga osoba koja nam se anonimno obrati. Sasvim je jasno da na anonimne prijave ne možemo reagirati putem medija s obzirom da nam nije poznat identitet osobe" piše u priopćenju Udruge.

Udruga B.a.B.e. ističe kako stoje na raspolaganju svima za pružanje besplatne pravne pomoći u vidu davanja pravnih informacija i pravnog savjetovanja, te pozivaju sve kojima je takva pomoć potrebna, uključujući i gđu. Lalovac, da im se obrate.