Glazba

U SKLOPU EXIT-a

Hrvatska dobiva novi festival u Umagu - Sea Star Festival!

Nakon skoro dva desetljeća uspješnog festivala u Jugoistočnoj Europi, srpski EXIT uz svoje partnere u Crnoj Gori i Rumunjskoj, dolazi i na obale Hrvatske!

Ilustracija   FOTO:Transmeet.Tv
Piše: Republika.eu / Brija.com

Sea Star, novi je festival koji će se održavati u Umagu u razdoblju od 26.-27. svibnja u Stella Maris odmaralištu. Prva objavljena imena su: The Prodigy, lokalni favoriti Dubioza kolektiv te Hrvatski domaćini Urban&4. Festival će sadržavati 6 stageova. Dan prije samog festivala, 25. svibnja, posjetioci će moći prisustovati ogromnom warmup party-ju te afterparty-ju koji će biti 27. svibnja.

Ovaj projekt će se zvati: the EXIT Summer of Love 2017. Biti će moguće kupiti ulaznicu koja će omogučavati ulazak na sva 4 festivala.

Nakon novog Exitovog festivala u Hrvatskoj, idući je Revolution Festival koji se odvija 2. i 3. lipnja u Rumunjskom gradiću Timisoara. Ovaj festival je isto tako bio nominiran u dvije kategorije i to Best New te Best Small Size Festival u 2016.

Glavni event, sami Exit održava se od 6.-9. srpnja u Novom Sadu te se veselje nakon toga premješta na Sea Dance Festival od 13.15. srpnja u Crnu Goru. Ova godina je opet bila jedna od uspješnijih sa gotovo 300.000 fanova koji su iskusili taj doživljaj. Više od 1000+ izvođača i lokalnih imena performirali su na 30+ stageova.

IZVOR : Brija