Glazba

SPEKTAKL LJUBAVI I GLAZBE

Nina Badrić i Massimo uoči Valentinova zajedno u Osijeku!

Uoči dana zaljubljenih,11. veljače, Osječani će moći uživati u nekim od najljepših i najpopularnijih ljubavnih pjesama. U grad na Dravu stižu Nina Badrić i Massimo koji pripremaju prvi zajednički spektakl ljubavi i glazbe.

Nina Badrić i Massimo uoči Valentinova zajedno u Osijeku!   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / STV

Nakon dugo godina Nina Badrić ponovno će zapjevati pred osječkom publikom. Bit će to prilika za čuti uživo njen hit singl „Dani i godine“ s kojim je poharala top-ljestivice i s kojim najavljuje novi album, a koji bi svjetlo dana trebao ugledati za 3-4 mjeseca. A Massimo će uz svoje stare i svima poznate hitove predstaviti novi album „Tisuću ljudi“.

"Vrlo mi je drago što je ove godine ispalo tako da ćemo taj jedan koncert koji će stvarno označiti Valentinovo da ćemo ga baš imati u Osijeku. Čim smo danas ušli u ovaj grad, ja sam odavno povezan s tim gradom, predivno mi je tu, da ne govorimo o aleji secesijskoj koja je povijesni artefakt Hrvatske. Jedva čekam taj koncert“ - kazao je Massimo.

S njim se slaže i Nina.
"Mene ovaj koncert iznimno raduje, a još više što je to Massimo. Zajedno smo čak otpjevali dvije pjesme 'Prospi riječi' i 'Stranac u noći' i volimo se i obostrano puno poštujemo i znam da će biti odlična atmosfera.“

Bit će to zasigurno prava glazbena poslastica uz poruku „Ljubav kreće iz Osijeka“. Koncert će se održati u velikoj dvorani Gradski vrt, a ulaznice su u prodaji od 18. prosinca i mogu se naći na svim mjestima u sustavu Eventim. Početkom sljedeće godine bit će ih moguće kupiti i diljem Slavonije i Baranje.