Ljubav & sex

DESET SUPTILNIH ZNAKOVA

Flertuje li s vama ili je samo ljubazan?

Koliko ste se puta našle u situaciji da ugodno razgovarate sa simpa muškarcem, no niste znale da li on s vama flertuje ili pak je samo ljubazan?

Piše: Republika.eu/Žena.hr

Riječ je o situaciji u kojoj se barem jednom našla svaka žena. U tom trenutku, bilo bi lijepo znati da li vas dotični gospodin zavodi ili samo pokušava biti ljubazan. Ponekad je teško reći koji je pravi odgovor, no postoje određeni znakovi koji vam mogu otkriti istinu.

Bilo da je riječ o kolegi s posla, zgodnom susjedu ili poznaniku kojeg susrećete na putu do posla, u nastavku vam otkrivamo nekoliko suptilnih znakova koji dokazuju da on u stvari s vama flertuje!

Često vam se smiješi

Muškarac koji nije zainteresiran za vas neće ni gledati u vas. Ako uhvatite svog simpatiju kako česta gleda prema vama i pritom vam se smiješi, definitivno je zainteresiran.

 

Pokušava vas impresionirati

Muškarci uvijek žele impresionirati žene koje im se sviđaju. To je vrlo očito i jedan od znakova da mu se dopadate. Ako ste primijetili da vas pokušava zadiviti svojim potezima dok je u vašoj blizini, bilo da je riječ o malim ili velikim stvarima, on zapravo želi da vidite koliko je poseban. 

 

Želi razgovarati s vama

Ako uvijek pronalazi načine kako bi mogao razgovarati s vama, vjerojatno je zainteresiran. Dakle, nije riječ o onim usputnim i neobaveznim razgovorima kod kojih netko samo pokušava biti ljubazan, već o razgovoru kojeg je on potaknuo jer želi s vama pričati i saznati što je moguće više o vama. Stoga obratite pažnju!

 

Pokušava dobiti vaš broj mobitela

I jedan vrlo očiti znak da mu se sviđate je ako želi vaš telefonski broj. Naime, ne postoji razlog zbog kojeg bi muškarac tražio vaš privatni broj, osim ako mu se ne sviđate. Ipak, on će vrlo vjerojatno, osobito ako je sramežljiv, pokušavati pronaći neki izgovor kako bi dobio vaš broj. Možda će reći da vam želi nešto poslati i sl. 

 

Veseli ga što dijelite zajedničke interese

Tijekom razgovora vjerojatno razgovarate o svemu, pa i o tome što koji od vas voli. On će vas vjerojatno pitati takve stvari, ako je zainteresiran. Ako primijetite da ga činjenica da volite iste ili slične stvari usrećuje, onda mu se zasigurno sviđate. To je vrlo logično i jednostavno. Dijeljenje zajedničkih interesa s osobom do koje nam je stalo jedan je od preduvjeta za dugu i sretnu vezu.

Ostale znakove pročitajte na Žena.hr