Zabava

NAJPOPULARNIJI HRVATSKI REALITY VRAĆA SE NA MALE EKRANE

Počinje nova sezona “Big Brothera”: Za dva dana stanari useljavaju u kuću!

Ove nedjelje, 17. travnja, u novu “Big Brother” kuću uselit će se stanari, a za avanturu dugu pedeset dana trebat će im mnogo više od kufera s osobnim stvarima. Glava kuće im je za tih sedam tjedana pripremila mnoga iznenađenja, dnevne i tjedne zadatke, neočekivane obrate, i tajne koje će, i od natjecatelja i od gledatelja, čuvati dobro skrivene do posljednjeg trenutka

“Big Brother” kuća   FOTO:RTL
Piše: Republika.eu/ RTL

Nakog dugih devet godina, najpopularniji svjetski reality show se vratio na zagrebačku lokaciju, a na više od 1000 kvadrata kuće u koju trenutno baš svatko želi zaviriti. Sve će te prostorije biti pod dvadesetčetverosatnim nadzorom i ništa neće promaknuti objektivima pedeset kamera i mikrofona. 

Marijana Batinić i s nestrpljenjem i veseljem iščekuje nedjelju navečer. 

„Jedva čekam da zasvjetli crveno svjetlo na kameri! Priznajem, imala sam tremu, ipak je ovo najveći i najslavniji reality show u Hrvata. No uz pomoć sjajne ekipe, od producenta, preko scenarista do snimatelja i cijele režije, trema polako ali sigurno nestaje. Prošli vikend smo odradili generalnu probu i mogu vam reći da sve sjeda na svoje mjesto. Sviđa mi se moj prvi veliki studio, a kuća je prekrasna. Neće im biti lako jer mi je Big Brother šapnuo da im sprema brojna iznenađenja. Također mi je rekao da će ova sezona biti drugačija od svih koje ste gledali. Jedva čekam!“, kazala je Marijana Batinić.

A da i ona, poput naših novih stanara, zablista u velikom povratku Big Brothera iz zagrebačke Dubrave pobrinut će se njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica Petra Nižetić, zadužena za Marijanin stajling tijekom cijele sezone realityja. Scenarij emisiaj uživo potpisivat će Joško Lokas, osoba sa zavidnim televizijskim iskustvom. 

A u sezoni nas očekuju već standardne, ali i neke nove situacije. Gledatelji i fanovi showa će kroz dnevne emisije svakoga dana od 20.00 h saznati što se događalo u najpoznatijoj kući u zemlji BB, dok će petak će biti rezerviran za live emisiju u kojoj će kuću morati napustiti jedan od stanara. 

Specijalni „Big Brother Magazin“, pod uredničkom i voditeljskom palicom Dorijana Klarića, emitirat će se od ponedjeljka do petka u 17 sati. Dorijan će u studiju ugostiti poznate osobe iz javnog života hrvatske, te prijatelje i obitelji naših stanara, a uz razgovore i analize, sagledat će cijeli show iz jednog drugog kuta, donijeti pregled najzanimljivijih trenutaka, pretresti društvene mreže i komentare, postupke ili situacije koje su digle viralnu zajednicu i zajednicu obožavatelja i gledatelja showa na noge.

Prvi hrvatski reality show i jedna od najgledanijih, najvećih i najzabavnijih emisija tog formata će i ovog proljeća zavladati domaćim eterom, a prva emisija uživo u kojoj će gledatelji konačno upoznati stanare i njihov novi dom je u programu RTL-a u nedjelju, 17.travnja od 20.00 h. Prepustite se reality maniji i zavirite u „Big Brother“ kuću…otpor je uzaludan!