Događanja

S.A.R.S, CETINSKI, ROZGA, ZAK..

Nakon zimskog zatišja, pred nama je bogato koncertno proljeće u gradu na Dravi

Nakon zimskog razdoblja stiže nam proljeće, a s njim i brojni koncerti. Pogledajte što se to sve sprema u Osijeku u nadolazeće vrijeme i pronađite nešto za sebe..

Dino merlin održati će koncerti u Dvorani Gradski vrt 9. travnja 2016.   FOTO:Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Piše: Republika.eu

GOLDEN SUN CASINO OSIJEK ove godine slavi peti rođendan i to uz veliki koncert Ivana Zaka, 04. ožujka 2016. godine. Svi obožavatelji moći će uživati jer će koncert Ivana Zaka bit poklon građanima Osijeka i organizatori se nadaju da će opravdati njihova očekivanja.

Sezona koncerata u punom je jeku, a svoje datume u kalendare koncertnih događanja upisuje i Hladno pivo. Naime, koncert u Osijeku održat će se u Kinu Europa u petak, 11. ožujka 2016. godine.

12. ožujka u Osijek, točnije dvoranu Gradski vrt, dolazi jedinstveni glazbeni velemajstor Tony Cetinski. U sklopu svoje turneje u Osijeku će održati koncert povodom Dana žena koji se obilježava 8. ožujka. 

18. ožujak 2016 datum je kada će se otvoriti vrata u svijet Kaosa. Kao pravu poslasticu taj dan organizatori su pripremili žensku senzaciju koja je zapalila regiju ali i šire. U preuređeni night club "Kaos" stižu Ministarke!

Udruga Osijek Summer Adventure (OSA) u suradnji s osječkim klubom Tufna, Turističkom zajednicom Grada Osijeka i Aeroklubom Osijek te uz pomoć brojnih sponzora do ljeta će organizirati seriju rock-koncerata, od kojih je prvi onaj popularne srpske skupine S.A.R.S.

Koncert će se održati 19. ožujka u prijamnoj zgradi Športsko-poslovne zračne luke Osijek-Čepin. Isti dan, Jelena Rozga, nastupiti će u Osijeku u sklopu rođendanske proslave trgovačkog centra Portanova. Vjerujemo da će se obožavateljima biti teško odlučiti na koji od ova dva koncerta posjetiti ali sigurni smo da će se naći najbolje rješenje. 

Početak travnja osigurajte si za najpoznatijeg bosanskohercegovačkog kantautora i pjevača. Naime, Dino Merlin, 09. travnja 2016. stiže u Osijek. Dino Merlin gostovao je u Osijeku, a ovo će mu biti drugi veliki koncert u Gradu na Dravi.

Za travanj je najavljen još jedan veliki koncert. Vatra će u travnju zapaliti Gradski vrt! Ivan Deček, jedan je od članova žirija popularnog TV showa The voice, i ekipa iz Vatre, u petak 29. travnja održati će u dvorani Gradski vrt koncert u sklopu Grand prixa Osijek 2016 Žito Challenge cupa.