Ljubav & sex

UČINI NEŠTO ZA SEBE

Singl ste za valentinovo? Nije to tako strašno

Od početka veljače svi samo pričaju o valentinovu. Reklame na TV-u postale su u znaku ljubavnih poklona, a oko vas hodaju zaljubljeni parovi. Ako ste singl, nije to najgora stvar na svijetu!

Ilustracija   FOTO:Davor Puklavec/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Veljača osim što je poznata po maskembalu i karnevalskim povorkama, nosi za sobom i Dan zaljubljenih. Sve je već danima u znaku valentinova i na samu pomisao da ste singl diže vam se kosa na glavi. 

Stop! To i nije tako strašno. 

Iako je valentinovo dan zaljubljenih to nužno ne mora značiti da si samo zaljubljeni kupuju poklone i pripremaju iznenađenja. Posveti se sebi i napravi si samo svoje iznenađenje. 

Vjerujemo kako nisu sve prijateljice ili prijatelji zauzeti pa predlažemo da dogovorite kino i odete pogledati neku zanimljivu komediju koja će vas nasmijati do suza. Ako niste od onih koji vole ići u kino, dobra komedija iz toplog kreveta uz fine kokice biti će jednako zanimljiva. Važno je naglasiti da to bude komedija, nikako ne ljubavni film od kojeg ćete se rasplakati!

Drugi način na koji sebe možete razveseliti i uljepšati si valentinovo je onaj stari ženski običaj - odlazak frizeru ili kozmetičaru. Mislimo da je sad pravo vrijeme za promijenu frizure i da vaši nokti i trepavice zablistaju. 

Budite maštoviti, okupite društvo i zabavite se u večerašnjem izlasku. To je lijek za sve!