Ljubav & sex

OTKRIVAMO!

Za ove se zvijezde šuška da su loše u krevetu

Bivši dečko razmažene bogatašice, Backstreet Boy Nick Carter, otkrio je kako je Paris u krevetu vrlo neaktivna. Maria Sharapova nije svugdje tako glasna, kao na terenu

Poznate zvijezde   FOTO:Instagram/Facebook
Piše: Republika.eu/ Index.hr

No, nekako ipak mislimo kako nitko od ovih ljudi s liste nije imao problema s pronalaženjem partnera.

Paris Hilton

Bivši dečko razmažene bogatašice, Backstreet Boy Nick Carter, otkrio je kako je Paris u krevetu vrlo neaktivna. Također, on je otišao toliko daleko te otkrio kako se Paris često služila drogama, kako bi poboljšala svoje seksualno iskustvo. No, nekad je znala zaspati i prije početka zabave.

Brody Jenner

Polubrat slavnih Kardashianki nedavno je dobio i vlastiti seks show, no šuška se kako nije tako dobar u krevetu, kako se hvali. To je otkrila njegova bivša cura Kristin Cavallari, rekavši kako Brody nema sposobnost razmišljanja "izvan okvira", no on se samo nasmijao.

Maria Sharapova

Iako je prelijepa tenisačica često bila predmet maštanja brojnih frajera, oni koji su joj se uspjeli uvući u krevet, otkrili su kako nije nimalo divlja. Tako ju je Adam Levine opisao kao "mrtvu žabu". Čini se kako Maria nije svugdje tako glasna, kao na terenu.

Colin Farrell

Slavni Irac na glasu je kao veliki holivudski zavodnik, no čini se kako žene od njega odlaze kući razočarane. Naime, čak nekoliko njih požalilo se kako je vrlo neiskusan te se nakon loše akcije, još okrene i samo ode na spavanje.

50 Cent

Jedna egzotična plesačica otkrila je kako na ljestvici od 1-10, slavni reper zaslužuje trojku i to samo zato što je uljudan. Uff!

Russell Brand

Najpoznatiji holivudski ovisnik o seksu, upropastio je brak s Katy Perry upravo zbog izvanbračnih izleta, koji očito nisu tako divlji. Navodno komičar u krevetu često voli ponavljati riječ "što" i ne traje predugo. 

Tiger Woods

Najveći preljubnik među sportašima, golfer Tiger Woods, navodno je vrlo neaktivan u krevetu, a šuškalo se i kako je njegova bivša supruga glumljenje orgazama dovela do savršenstva. Zbog prakse, naravno. 

Eminem

Davnih dana se šuškalo kako je Eminem osrednji u krevetu, a glasine je pokrenula njegova bivša supruga Kim Mathers. Također, uvrijedila je i veličinu njegovog "ponosa". "Pobrinite se da uzme malu plavu pilulu prije ili ništa nećete osjetiti", otkrila je.

Angelina Jolie

Iako to baš nikada ne bismo rekle, medijima se o problemima u krevetu s prelijepom glumicom požalio njezin bivši suprug Billy Bob Thornton. "Ponekad je s modelima, glumicama i najsexy ženama na svijetu osjećaj kao da spavaš s kaučem", požalio se Billy, a znamo koliko je puta Angelina proglašena najljepšom. A što je s njezinim ispovijestima o bičevima i lancima?

Ben Affleck

Jennifer Lopez poznata je po tome što skriva svoj privatni život kao zmija noge. No, u jednom intervjuu, progovorila je o svojim dobrim i lošim ljubavnim iskustvima, a zgodni glumac nije ostavio neki dojam na latino divu. "Sudeći po mom iskustvu, pjevači i plesači su bolji u krevetu", iskreno je priznala.


Izvor: Index Rouge