Ljubav & sex

POKREĆU LJUBAVNU ČAROLIJU

Potpuno neobične stvari zbog kojih se frajeri zaljubljuju

Osim hormona, fizičke privlačnosti i zajedničkih interesa, i ove neobične stvari začinjavaju, a u nekim slučajevima i pokreću ljubavnu čaroliju

Ilustracija   FOTO:Profimedia
Piše: Republika.eu/ Cosmopolitan.hr

1. Slične ste osobe. Ako je vjerovati rezultatima studije koja je ispitivala parove koji se upoznaju online, sličnosti u karakterima itekako doprinose zaljubljivanju jer se partneri koji su međusobno slični puno bolje razumiju. Čini se kako se suprotnosti ipak ne privlače...

2. Izgledate poput njegove mame. Imate li istu boju kose i očiju kao njegova mama, veća je vjerojatnost da će pasti na vas. Osim toga, ako su vas roditelji dobili u starijoj dobi, bit ćete impresioniraniji starijim frajerima, baš kao što će i on biti manje impresioniran vašom mladošću ako ga roditelji nisu dobili kao mladi.

3. Upoznajte se uz topli napitak. Vjerovali vi nama ili ne, veće su šanse da vaš prvi spoj prođe uspješno uživate li u nekom toplom napitku nego u hladnom piću. Stvarno ne izmišljamo! Do ovog je zaključka također došla jedna studija koju je vodio psiholog John Bargh.

4. Nosite crveno. Jedna slovačka studija otkrila je kako su žene koje nose crveno uspješnije kod dejtanja. Iako još nitko nije prokljuvio koji je točan uzrok uspjeha crvene boje, činjenica je da ona frajere opasno pali.


Izvor: Cosmopolitan.hr