Ljubav & sex

UBOJICE SEKSIPILA

Što odbija muškarce

Kao što žene imaju cijeli popis stvari koje mrze kod muškaraca, tako i oni ne vole neke stvari koje žene rade i koje ih automatski odbijaju.

Ilustracija   FOTO:chopper-bike.ru
Piše: Republika.eu/Cosmopolitan.hr

1. Napadno ponašanje. 

Ako frajeri išta mrze, onda su to napadne cure. Pritom ne mislimo samo na plaženje po njemu i pretjerano nastojanje ostvarivanja fizičkog kontakta, već i na verbalnu napadnost. Pretjerivanje s komplimentima i umiranje od smijeha na svaku njegovu izjavu potpuno će ga ohladiti. Više ćete djelovati kao očajna luđakinja nego kao cura s kojom će poželjeti izaći još jednom.

2. Apstiniranje od hrane. 

Frajere apsolutno odbijaju cure koje se srame/boje/odbijaju jesti. Oni vole vidjeti curu kako uživa u hrani, stoga salatice i slične dijetne večere zaboravite kada ste na spoju s njim. Jer iz nepoznatog razloga, cura koja voli jesti im je itekako privlačna.

3. Napadan makeup. 

U nastojanjima da izgledamo što bolje te time i privlačnije suprotnom spolu, često pretjerujemo s količinom šminke. Nabacujemo sloj nakon sloja kako bismo prikrili sve nedostatke, ne shvaćajući da time zapravo odbijamo frajere. Brojna su istraživanja pokazala da frajeri preferiraju prirodniji izgled, dok ih pretjerivanje sa šminkom može samo ohladiti.

4. Otvoreno koketiranje. 

Mnoge žene su uvjerene kako će seksualnim aluzijama, izazovnim ponašanjem i odlaskom u krevet privući frajere, iako je istina potpuno drugačija. Takvim ćete ponašanjem svakako privući frajera koji je u potrazi za avanturom, no teško da će poželjeti bolje vas upoznati. Cura za seks i cura za vezu su dvije potpuno drugačije stvari.

5. Pretjerivanje s alkoholom. 

Slobodno popijte koje piće, no nemojte niti slučajno nastojati dokazati mu koliko možete popiti. Djevojka koja eksa jedno piće za drugim možda i može biti zabavna, no frajer ju svakako neće uzeti u obzir kao kandidatkinju za vezu. Što više pića popijete, to ćete mu biti manje privlačni.

Izvor: Cosmopolitan.hr