Zabava

JEDAN OD UVJETA - ISKUSTVO

Objavili oglas za posao, traži se diler!

Hrvatska poštanska banka objavila je zanimljiv oglas u kojem traži iskusnog dilera (ili dilericu) koji bi unaprijedio poslovanje. Jedan od uvjeta je dvije godine iskustva!

Razgovor za posao   FOTO:Fotolia
Piše: Republika.eu/ 24sata.hr

Ako je 'dilanje' nešto što vas je oduvijek privlačilo ili već sada u tome imate puno iskustva, Hrvatska poštanska banka ima sjajne vijesti za vas.

Ovih dana na portalu MojPosao.hr pojavio se zanimljiv oglas u kojem banka traži dilera, muškog ili ženskog, s "najmanje 2 godine radnog iskustva na srodnim poslovima". 

Od kandidata se očekuje: izrazita orijentacija na rezultate, dobre prodajne vještine, sklonost timskom radu, dobro funkcioniranje u stresnim situacijama, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu (valjda za međunarodne transakcije), poznavanje rada u MS office alatima (za moderno poslovanje)

Prijave na natječaje zaprimaju se do 15.12.2015. godine. 

Nažalost po sve s iskustvom u 'dilanju' narkotika, ili na sreću po banku, riječ je o nespretno sročenom oglasu u kojem banka zapravo traži burzovnog mešetara, koji se u industrijskom slengu naziva - dilerom.Više na: 24sata