Zabava

ČAROLIJA U VAŠEM DOMU

Napravite najljepšu kuglicu prepunu dobrih želja

Osjećate li se prestarima za ispisivanje poruka Djedu Božićnjaku, a čarolije se nikako ne želite odreći imamo odlično rješenje za čuvanje tajnih porukica i to unutar kuglica. Ovu ideju možete podijeliti i s najbližima u obliku poklona koji će zauvijek naći mjesto na njihovom božićnom drvcu

Kuglice s porukama   FOTO:Zadovoljna
Piše: Republika.eu/ Zadovoljna.hr

Moramo priznati kako se pokloni napravljeni vlastitim rukama uvijek posebno cijene, a posebice unesete li u njih svoj osobni pečat. Želje, poruke ili tajne misli uvijek su dobrodošle a posebice kada njihov sadržaj nekom može izvući osmijeh na lice. Stoga s bacite na posao!

Potrebno vam je:

set prozirnih kuglica
list papira
obična olovka
ukrasna trakica u boji po vlastitim izboru

Korak 1

Za početak na list papira napišite poruke, želje, tajne misli ovisno komu ih želite uputiti i s kojim naumom. Svaku poruku napišite u posebnom retku te ih izrežite u trakice.

Korak 2

Sa svake kuglice izvucite kapicu za vješanje i čuvajte ih za poslije. Na običnu olovku namotajte trakicu s porukom i prinesite ju otvoru kuglice te jednim spretnim potezom ubacite unutar kugle.

Korak 3

Nakon što ste sve porukice ubacili na sigurno vratite kapice za vješanje na kuglice provucite kroz njih ukrasnu trakicu ili špag, zavežite u mašnu i vaš sasvim poseban poklon je gotov. Ostaje samo da njime razveselite bližnje!


Više na: Zadovoljna.hr