Zabava

VJENČANJE STOLJEĆA

Severina službeno postala gospođa Kojić

Severina Vučković i Igor Kojić danas su obavili građansko vjenčanje ispred više od 600 gostiju

Severina i Igor   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu/ Dnevnik.hr

Severina i Igor izrekli su sudbonosno 'da' u dvorani 'Genex Impuls' ispred 600 uzvanika. Severina je preuzela prezime Kojić. Otplesan je i prvi ples uz pjesmu  'Moje zlato' koju je zapjevao Severinin prijatelj Petar Grašo.

Gosti uživaju u koktelima u raskošnom okruženju luksuznog hotela.

Među Severininim gostima našli su se i Ankica Dobrić, Ivica Skoko, Neno Ninčević, Doris Dragović, Sandra Perković, Iva Balaban, a svi oni očekuju odličnu zabavu. Također na ovom vjenčanju stoljeća moglo bi se naći i više od 50 izvođača koji će se uhvatiti mikrofona i posvetiti pjesmu mladencima.

Severina i Igor do Sale Genex Impuls Hall gdje se održava vjenčanje stigli su u luksuznoj Zastavi 101 okićenoj za svečanu priliku, a Igor je uz fotografiju na Instagramu poručio: 'Mi smo spremni'.

Podsjetimo, prije nešto manje od mjesec dana Severina je sve iznenadila pozivnicom za vjenčanje. Mladenci su poslali pozivnicu koja izgleda poput plakata za film naziva 'Moje srpsko vjenčanje'. Tomaž Pandur redatelj je Severininog vjenčanja, a radio je i na Severininoj turneji 'Dobrodošao u klub'. 

U dvorani gdje se održava slavlje novinarima i fotoreporterima pristup nije omogućen. Mogu se zadržavati isključivo u ograđenom prostoru koji je prilično udaljen od same dvorane kako bi se osigurala maksimalna privatnost gostiju. Severina se pobrinula da se svim zaposlenima danas oduzmu mobiteli kako ne bi mogli objavljivati fotografije vjenčanja na društvenim mrežama. 

Dugo najavljivani spektakl upravo je u tijeku, a dok čekamo prve fotografije mladencima želimo puno sreće u novom zajedničkom životu.

 

IZVOR: Dnevnik.hr