Zabava

TRANSFORMACIJA U ROBINA THUCKEA

Maja Šuput oduševila žiri

Najboljim nastupom i najboljom transformacijom, u trećoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato proglašena je ona Maje Šuput.

Maja šuput i kandidati nakon emisije   FOTO:Instagram
Piše: Republika.eu/ Dnevnik.hr

Uz bodove žirija i kolega kandidata, Maja je tako odnijela svoju prvu pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato transformirajući se u pjevača Robina Thickea, a za udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 tisuća kuna u njezino ime, odabrala je udrugu Srce.

'Stvarno si opet oduševila. Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi. Reci kakvo je sad iskustvo na kojeg se pale sve djevojke?' upitao ju je Đuro nakon nastupa koji je cijelu publiku podigao na noge. Sandra je kazala kako ju je fascinirala svojom kontrolom te dodala: 'Tonalitet je pogođen, super!“, a Tomo in der Mühlen joj je poručio: 'Dodala si već jednoj kontroverznoj pjesmi korak dalje prema kontroverznosti.'

Oduševljenje je bilo ogromno kada je Saša Lozar u srebrnom kostimu stupio na pozornicu kao Jelena Rozga i otpjevao njezinu hit pjesmu Nirvana. 

Ivana Šarića ovoga puta gledali smo u liku Boba Marley dok je Renata Sabljak utjelovila glazbenu divu Whitney Houston.

Za prekrasnu zabavu, žiri se zahvalio i Ivani Marić koja se transformirala u Gwen Stefani.

S legendarnom ljubavnom pjesmom iz filma Titanik nastupio je Luka Bulić s licem još jedne glazbene dive, Celine Dion.

„Ovo je izazov zaista svakom glumcu. Ti si toliko uživala i to uživanje si prebacila na nas. Beskrajno si nas zabavila! Ovdje si pokazala da si vrhunska glumica!“ komentirala je Sandra nastup Maje Posavec koja se ovoga puta transformirala u frontmena grupe Hladno pivo.

 

Izvor: Dnevnik.hr