Ljubav & sex

BIT ĆE VAM ZAHVALNA

Pet koraka do savršenog ženskog orgazma

Nemogućnost postizanja orgazma problem je koji muči i više žena nego što mislimo, a bez postizanja vrhunca seksualni odnos ne pruža ono ultimativno zadovoljstvo. Kako postići to na lakši način, saznajte u nastavku.

Ilustracija   FOTO:she.hr
Piše: Republika.eu / Zadovoljna.hr

1. Budite gore 

Većina žena potvrdilo je da češće dožive orgazam ako su tijekom seksa gore. Ova poza stimulira klitoris i žena može bolje kontrolirati ritam pokreta te ga prilagoditi sebi. 

2. Ne razmišljajte o poslu (i djeci, i neplaćenim računima...)

Lakše je to reći nego napraviti, ali ako se ne možete opustiti, vjerojatno nećete doživjeti vrhunac. Probajte se opuštati tako da u krevet legnete pola sata prije nego što biste išli na počinak. Tako ćete se osjećati manje iscrpljenima te će vam biti lakše prepustiti se i uživati u trenutku. 

3. Iz spavaće sobe maknite sve što vas ometa

Kad smo kod uživanja u trenutku, teško se opustiti i prepustiti u spavaćoj sobi zatrpanoj predmetima kojima tamo i nije mjesto. Raščistite spavaću sobu i učinite je utočištem za vas i vašeg partnera. 

4. Ponovno uvedite predigru 

Svakodnevni život može biti oblik predigre. To ne znači da se morate pipkati u javnosti. Predigra će biti i uživanje u partnerovu društvu i isprobavanje novih, neseksualnih aktivnosti u paru. Tako ćete se još više zbližiti u svakom aspektu vaše vaze pa tako i u krevetu. 

5. Probajte dublju penetraciju 

Za vaginalni orgazam stavite jedan ili dva jastuka ispod bokova što će partneru omogućiti da dublje penetrira u vas. Uvijek recite partneru što vam paše i donosi užitak.

Izvor: zadovoljna.hr