Zabava

SAVRŠENE SLIKE, FILTERI...

Stvari koje rade samo Instagram ovisnici

Iako to nikada nećeš javno priznati, zadnjih sat vremena potrošila si na biranje savršene slike za svoj profil. Nakon slike, dolazi filter..

Instagram ovisnici   FOTO:Instagram
Piše: Republika.eu/ Index.hr

Usput možeš provjeriti jesi li postala Instagram ovisnica.

No, dobra je vijest: nisi jedina. Mnogi pate od ove moderne bolesti, a ako si doista postala ovisna o ovoj društvenoj mreži, prepoznat ćeš se u sljedećim stvarima.

 1. Treba ti 100 godina da odabereš pravu sliku

Iako to nikada nećeš javno priznati, zadnjih sat vremena potrošila si na biranje savršene slike za svoj profil. Razlika je bila u nijansama pa je bilo teško odlučiti. 

2. Treba ti 100 godina da odabereš filter 

Nakon slike, dolazi filter. X-Pro II uvijek izgleda dobro, ali na ovoj slici odlično izgledaju i Slumber i Valencia. Hmmm...

3. Hranu jedeš ohlađenu 

Prvo treba lijepo aranžirati ono što si skuhala, zatim dodati još nekoliko kuhinjskih detalja uz tanjur, uhvatiti jelo iz najboljeg kuta, odabrati sliku pa filter, a tek se onda može jesti.

4. Pravo vrijeme za objavu 

Nisi sigurna koliko ljudi pregledava Instagram u vrijeme ručka. Zato je uvijek najbolje slike objavljivati ili rano ujutro, da ih vide čim se probude ili navečer, prije spavanja, kada posljednji put pregledavaju objave.

5. Uvijek si u potrazi za Wi-Fi zonom

 Ako nema Interneta, nema ni Instagrama. To posebno vrijedi na putovanjima, s kojih odmah moraš objaviti slike.

6. Misliš da sve mora biti na Instagramu

Ako nije na Instagramu, nije se ni dogodilo. Nemamo ništa protiv zanimljivih objava na svakodnevnoj bazi, no stručnjaci tvrde sljedeće: sve više od 2 slike na dan je previše.


Izvor: Index.hr