Moda & ljepota

NE USTRUČAVAJTE SE

Djevojke, ovo je donje rublje na koje će vaš muškarac pasti!

Svi znamo koliko dobro ljubav i seks idu zajedno. Želite li svog dragog počastiti neodoljivim prizorom na vaše tijelo obavijeno u senzualno donje rublje, nije na odmet znati kakvo točno rublje frajeri percipiraju kao seksipilno.

Ilustracija   FOTO:tportal.hr
Piše: Republika.eu / Cosmopolitan.hr

Uvjerljivo najviše frajera, njih čak 74%, voljelo bi svoje partnerice vidjeti u prozirnim, čipkastim gaćicama odnosno rublju koje i mi žene najčešće percipiramo kao seksi i rado kupujemo.

11% frajera nas je zapravo oduševilo budući da su priznali kako nisu pretjerano izbirljivi i kako im je jedino bitno da žena nosi tange. Baš nam je simpatično vidjeti kako je ponekad dovoljno malo da se nekoga razveseli (a u ovom slučaju doista, maleno, malecko). 

8% frajera oduševljeno je simpatičnim rubljem s humorističnim porukama i crtanim junacima.

4% frajera voli raskošno ukrašeno rublje, čipkicom, volančićima, sjajnim kamenčićima i kristalićima. Ukrasi su doista manje bitni, bitno je da se raskoš vidi.

Iako mnoge žene obožavaju i iskreno štuju animal printove smatrajući ih krajnje seksi uzorcima, mišljenje s njima dijeli svega 3% frajera koji uživaju u rublju s takvim uzorcima. 

Izvor: cosmopolitan.hr