Ljubav & sex

ZAČINITE SVOJE LJETOVANJE

Četiri savršene seks poze u bazenu ili moru

Osim što bi ste trebali znati koju kremu za sunčanje ponijeti na plažu ili kako pronaći idealan smještaj, donosimo vam kako unaprijediti svoje seksualne aktivnosti u vodi. Da, na moru sa dragim seks u spavaćoj sobi zadnji je odabir. Pa krenimo redom...

Ilustracija   FOTO:sibenik.in
Piše: Republika.eu / Cosmopolitan.hr

1. Na „šlauf“ madracu

Neka vaš partner sjedne povrh rupe madraca, a njegove noge vise preko ruba. Zajašite u njegovo krilo i, okrenuti prema njemu, spustite se na njegov penis, a rukama se pridržavajte za njegova ramena. Dok je u vama, lagno se ljuljajte naprijed-natrag. Uzburkana voda pod vama pogađat će njegove testise i vaš klitoris, dodatno povećavajući užitak.

2. Na splavu ili vodenom madracu

Trbuhom legnite na luft madrac, ali tako da vam stražnjica i noge vise s njega. On neka vas uhvati za bedra i uđe u vas straga. Savjet – za ovu pozu ne morate niti skidati bikini, samo ga malo pomaknite u stranu.

3. Jacuzzi zagrljaj

Klasični jacuzzi položaj u kojem vi imate svu kontrolu. On sjedne na rub jacuzzija, a vi na njega – pa dalje sami određujete ritam i žestinu seksa.

4. Plutanje na vodi

Legnite uz rub bazena, on vam prilazi okrenut prem vama. Neka vam rukama podigne noge i potegne vas k sebi. Za dodatnu potporu (ili ako se on jače zanese) rukama se pridržavajte za rub bazena.

Izvor: Cosmopolitan.hr