Zabava

VOLI ZAVIRIT U ČAŠICU

Svinji zabranjen pristup u bar jer se počela potajno - opijati

Četverogodišnja vijetnamska svinja relativno se nedavno počela ponašati vrlo problematično. Shvatila je kako doći do piva, pa je nekoliko puta i 'pretjerala'.

Ilustracija   FOTO:Dino Stanin/PIXSELL
Piše: Republika.eu / 24sata

Vicky i Ian Taylor-Ross vlasnici su londonskog puba 'Conquering Hero'. Svoju su svinju kupili kad je bila stara šest tjedana i nazvali je - Frances Bacon. Dosta proročanski, moramo priznati, s obzirom da 'bacon' na engleskom znači - 'šunka'. 

Bez brige, samo se šalimo, vjerujemo da ju Vicky i Ian nisu kupili s tom namjerom. 

Frances većinu vremena provodi u baru sa svojim vlasnicima i to je s vremenom postao glavni problem. Naime, ona se toliko svidjela gostima da su ju potajno počeli častiti pivom. A onda se pivo svidjela njoj, piše BBC. 

Njeni su to vlasnici shvatili tek kada je svinja počela teturati i zabijati se u noge gostiju. Oni su odmah zamoljeni da svinju prestanu častiti rundama jer se njoj to toliko svidjelo da je i sama počela 'žicati' omiljeno piće, baš kao i čips koji se redoviti servira u pubovima u Velikoj Britaniji. . 

Osim što će se morati pomiriti s alkoholnom apstinencijom, Frances će na neko vrijeme dobiti izgon iz birtije. Nadamo se da će joj barem priuštiti blatnu kupku. 

IZVOR: 24sata