Moda & ljepota

MANIKURA ZA KRAJ

Koju boju će sutra nositi vaši nokti?

Vjerujemo kako ste više manje sigurne što će te odjenuti, što obući i kakvu će te frizuru imati. No, ono što se radi zadnje prije početka najluđe noći u godini je svakako manikura. Donosimo vam nekoliko primjera ako još uvijek imate nedoumica.

Lakovi za nokte   FOTO:http://weheartit.com/
Piše: Republika.eu

Blještavilo u najluđoj noći svuda je oko nas. Šljokica, presijavanja i svjetlucanja u clubovima zasigurno neće nedostajati. Ako ste vi jedna od rijeđih koje se nisu obukle u blještavilo, ukrasite svoje nokte u tom tonu. Neka čaša u ruci sa sparkling noktićima nazdravi Novoj godini.

Ako ste jedna od onih koja se odlučila za blještave komade odjeće te večeri, odaberite blage i neupadljive nijanse lakova za nokte. Nemojte da baš SVE svjetluca na vama. Predlažemo jednu nude kombinaciju koju možete ukrasiti sa šljokicama samo na jednom noktu. Tako će nude ići uz vaš stil, a jedan sjajni nokat podsjetiti vas na ludilo novogodišnje noći.


Pitate se što je sljedeće. Naravno, crvena manikura s kojom nikako neće pogriješiti. Ako ste bez ideje, imate previše boja ili blještavila na sebi, izaberite ovu kombinaciju. Nokti će vam izgledati elegantno, a i sami znate pravilo No.1. - uvijek nosi nešto crveno te večeri. Neka to budu vaši nokti.