Moda & ljepota

POIGRAJTE SE

Make up za najluđu noć u godini

Kad se radi o najluđoj noći u godini, ovdje je dopušteno pretjerivanje. Ipak se morate istaknuti. No, bitnu stvar ne zaboravite - vizažisti savjetuju - crveni ruž!

Ne zaboravite na šljokice kao glavni detalj vašeg make-upa   FOTO:urbanstandard.rs
Piše: Republika.eu / E-zena.com

Odlična podloga:

Na lice nanesite hidratantnu kremi i mat puder. S obzirom da se očekuje od vašeg lica da izdrži jako puno šminke tijekom večeri, podloga mora biti No.1. Oko očiju dodajte korektor kako bi to područje posvjetlili. S ovom kombinacijom lice vam se neće mastiti, a na fotografijama će te ispasti ljepše.

Naglasak na oči:

Na unutrašnje uglove očiju nanesite sjajno sjenilo za oči. Također ispod obrva stavite neku jako svjetlucavo sjenilo u srebrenoj, zlatnoj ili bijeloj nijansi. Na kapak predlažemo da nanesete sivu ili ljubičastu nijansu, ni u kom slučaju crnu. Ukoliko imate svijetle oči, poigrajte se sa maskarama u boji. Ukoliko baš ne koristite često umjetne trepavice, novogodišnja noć je idealna prilika da pokušate. Ovdje u pomoć vam može uskočiti tuš za oči. Jednostavno se prepustite detaljima.

Usne vatrene:

Za novogodišnju noć ruž neka bude u crvenoj boji. Za tako glamuroznu večer može se malo i pretjerati, tako da je skroz dozvoljeno  da šminka bude jaka i na usnama i na očima. Ukoliko nanosite crvenu šminku, nemojte ju kombinirati sa sjejilom. Umjesto glamuroznog, dobiti će te neuredan izgled. 

Rumenilo:

Svjetlucavo naravno! Ipak je ovo večer glamura i blještavila!