Moda & ljepota

VLADARICE ZIME

Trendi veste kao vječni klasici u vašem ormaru

S padom temperatura i zimskim računanjem vremena stižu i promjene u garderobi. Osim što se trendovi moraju pratiti, veste đemperi i razni puloveri moraju biti na dohvat ruke u svačijem ormaru. Što se uvijek nosi i kako uskaditi dobru zimsku kombinaciju pogledajte u nastavku.

Zimske veste raznim materijala i uzoraka   FOTO:fashion.hr
Piše: Republika.eu / Budi.in

Naglašeni ovratnik

Puloveri ovog kroja idealni su ako ste casual ili sportski tip. Uskočite u svoje naudobnije traperice ili pak tajice te ovaj kroj veste možete uvijek nositi. Ako u ormaru imate tuniku s velikim ovratnikom nosite ju na guste čarape i visoke čizme, a one pak kratke đempere nosite uz uske traperice.

Blještavilo i šljokice

Ove sezone morate imati pulover koji u svom sastavu sadrži zlatne ili srebrne niti. Potpuni dojam dobivate kada ga nosite jer se on na svijetlu presijava, a na taj način dodatno unosite notu glamura u vaš običan stayling. Blještavilo i šljokice su možda manje istkanute, no materijali svejedno u sebi zadržavaju sjaj. 

Jarke boje

Iako je na vrata pokucala zima, to nikako ne znači da trebate nositi tmurne tonove poput klasične crne, sive ili smeđe. U shopingu ste i vidite vestu jarkih boja koja odlično stoji na vama. Jednostavno ju kupite. Podignite svoju kombinaciju. 

Savjet više - Punije žene trebale bi izbjegavati debelo pletivo i izražene „pletenice“ jer će one nadodati pokoji kilogram. Igrate na kartu slojevitosti te birajte laganije pletivo. Uz to pripazite na uzorke - bez obzirana trend, ako želite prekriti pokoji kilogram viška odaberite jarku boju, a uzorke ostavite za modne detalje.

Izvor: Budi.in