Crna kronika

ZAGREB

Intenzivno se traga za ubojicom iz Dubrave

Za dvostrukim ubojicom iz Dubrave još uvijek se traga.

Policija intezivno traga za ubojicom   FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL
Piše: Media Servis

Sinoć je nešto prije 19 sati u zagrebačkoj Dubravi u ulici Žuti Breg, ispred obiteljske kuće, nepoznati počinitelj vatrenim oružjem usmrtio 55-godišnju Vukosavu Goranović, a zatim je zapucao i prema njezinoj dvije godine mlađoj sestri Milici Zebi te njezinu suprugu Stipi Zebi (51).

"U Dubravi nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja ispalio je hitac u 55-godišnjakinju nanijevši joj pritom ozljede od kojih je na mjestu događaja preminula. Vatreno oružje nepoznati počinitelj upotrijebio je i prema 51-godišnjaku i 53-godišnjakinji koji su prevezeni i KB Dubrava gdje je utvrđeno da je 51-godišnjak teško ozlijeđen, a 53-godišnjakinja je oko 19:45 preminula", izvijestila je Marta Vrdoljak iz odjela za odnose s javnošću zagrebačke policije.

Za počiniteljem se intenzivno traga, a u policiji su odbili nagađati oko mogućeg motiva zločina, ustvrdivši kako je istraživanje u tijeku te se sve informacije provjeravaju, a nisu željeli potvrditi ni informacije da se ubojica prije no što je počeo pucati u automobilu provezao tom ulicom i trubio.

"Zbog počinjenja kaznenih djela ubojstva i pokušaja ubojstva za počiniteljem intenzivno tragamo", rekla je Vrdoljak.

Neslužbeno se doznaje da je oružje kojim je počinjeno ubojstvo najvjerojatnije pištolj, a napise da su uzrok dugovi kamatarima koje je navodno imao sin jedne od ubijenih sestara, a koji je trenutno u Njemačkoj iz policije nisu htjeli komentirati, kao ni potvrditi jesu li žrtve ranije evidentirane u policiji.