Moda & ljepota

MUST HAVE SVAKE ZIME

Super topli modni dodaci

Kape, šalovi i rukavice neizostavni su svake zime. No osim što nas griju i pomažu nam prebroditi temperature ispod nule, oni su i odlični modni dodaci za "podizanje" svake zimske kombinacije.

Ilustracija   FOTO:itgirl.pl
Piše: Republika.eu / Magazin.net.hr

Makar jedno od navedenog bit će pun pogodak, a ako još izaberete neki neobičniji primjerak u žarkoj boji, teško da ćete ostati neprimijećeni.

"Teški" vuneni šalovi, marame s printom ili jednobojne, šalovi sa sjajnim nitima ili detaljima ili pak oni kariranog uzorka koji je ove sezone apsolutni hit, svaki ovaj detalj razbit će monotoniju i najtamnijeg kaputa ili jakne.

Osim što štite glavu od hladnoće i spašavaju nas u danima loše frizure, kape su još jedan neizostavan zimski modni dodatak koji će upotpuniti vaš look. Ove zime nose se kape sa cirkonima koje možete napraviti i sami, šubare, kape u stilu damskih šešira te zimske šilterice. Izbor je zaista velik, a na vama je da izaberete onu koja najviše odgovara vašem stilu. 

Rukavice nikada nisu bile raznovrsnije i popularnije. Kožne rukavice nikada ne izlaze iz mode stoga prekopajte mamin ormar jer postoji velika mogućnost da ćete naići na jedne takve. Ako niste klasični tip, jednostavne kožne rukavice uvijek možete podići mašnicom, zakovicama ili nekim drugim detaljima. No tu su naravno i vječne vunene rukavice, "bez prstiju", "sa prstima", jednobojne ili šarene, za koje god se odlučili, nećete pogriješiti.  

Izvor: magazin.net.hr