Crna kronika

KOKAINOM PLAĆAO SEX!?

Bujanca policija i odvjetništvo terete za preprodaju droge, najviše kokaina.

Televizijskom voditelju Velimiru Bujancu i još dvojici suosumnjičenih za preprodaju kokaina sinoć je na zagrebačkom Županijskom sudu određen istražni zatvor, doznaje se od Bujančeva odvjetnika Zvonimira Hodaka.

Piše: Republika.eu / 24sata.hr

Sutkinja istrage Županijskoga suda u Zagrebu TV voditelju Velimiru Bujancu (39), na zahtjev državnog odvjetništva, odredila je 30 dana istražnog zatvora. Ispitala ga je u ponedjeljak kasno navečer.

Bujanca policija i odvjetništvo terete za preprodaju droge, najviše kokaina. U grupi s njim su još dva muškarca koji su mu, sumnja se, pribavljali kokain.

Podsjetimo, policija ga je uhitila prvo u petak i teretila za prekršaj jer je kod sebe imao 0,9 g kokaina. Na Prekršajnom sudu je priznao da je droga njegova i pokajao se, pa je prošao samo s 1400 kuna kazne.

No u ponedjeljak je policija došla po njega u 7 sati i privela ga na krim obradu. Sad ga terete za kazneno djelo. Bujanec i još dva uhićena bili su pod nadzorom više mjeseci. Za to je vrijeme policija utvrdila kako Bujanec redovito kupuje kokain te da njime plaća usluge - prostitutkama s kojima je imao odnose. Jedna od njih policiji je to i potvrdila.

Voditelj  emisije Bujica u ponedjeljak je poricao kazneno djelo koje mu stavljaju na teret. No čini se kako policija ima dovoljno dokaza, pa mu je sutkinja odredila pritvor dok se ne ispitaju svi svjedoci kako osumnjičeni Bujanec ne bi utjecao na njihove iskaze.

U ponedjeljak na TV Mreži još nisu htjeli ništa komentirati, a njihova reakcija očekuje se tijekom utorka. Bujančev odvjetnik Zvonimir Hodak kaže da se Bujica više neće emitirati. Bujanec tvrdi da je žrtva namještaljke policijskog i političkog vrha.

IZVOR: 24sata.hr