Reagiranja i isprike

REAGIRANJE TIN KOVAČIĆA

Nemam veze sa objavom snimke na portalu Dnevno.hr

Na našu email adresu stiglo je reagiranje HTV-ovog novinara Tina Kovačića kojim demantira bilo kakvu povezanost s objavom snimke na portalu Dnevno.hr.

Piše: Republika.eu / Reagiranje Tin Kovačić

Reagiranje prenosimo u cijelosti:

Poštovani, šaljem vam e-mail koji želim da objavite kao demant na članak objevljen u vašem mediju 04.11.2013. pod naslovom "Pogledajte snimku dogovaranja seksa za vrijeme trajanja Županijske skupštine", a koji se nalazi na ovom linku:

http://republika.eu/novost/ 19350/pogledajte-snimku- dogovaranja-seksa-za-vrijeme- trajanja-zupanijske-skupstine

Nadam se da ćete isti objaviti kako ne bih morao slučaj prijaviti nadležnom sudu.

U tom članiku pojavljuje se moje ime u kontekstu koji implicira da sam ja osoba koja je plasirala video snimku iz priloga u medije.

Naime, istu snimku sam vidio i dobio prije nekoliko mjeseci sa anonimne adrese, kao i mnoge druge kolege iz struke i posjedovao na svom mobilnom uređaju, ali nakon nekoliko dana obrisao. Nije mi padalo na pamet takvu snimku objavljivati i ne znam tko je to učinio. Sa portala dnevno.hr koji je snimku prvi objavio ne znam ama baš nikoga, niti znam tko stoji iza istog. Na županijskoj skupštini koja je u pitanju na snimci nisam prisustvovao. Gospođu Romanu poznajem samo iz viđenja sa brojnih terena za koje radim priloge i uistinu mi je žao mi je što joj se ova situacija trenutno događa.
 
Tin Kovačić
U Osijeku, 04.11.2013