Moda & ljepota

EKSTENZIJE OBRVA

Britanska manekenka inspirirala novi beauty tretman

Guste i pomalo neuredne obrve već nekoliko sezona ne izlaze iz mode, a britanska manekenka Cara Delevingne poznata po takvim obrvama ovaj trend učinila je još popularnijim.

Cara Delevingne učinila je ovaj trend još popularnijim   FOTO:mirror.co.uk
Piše: Republika.eu / Daily Mail

Nakon ekstenzija za kosu i trepavice, došao je red na ekstenzije obrva. Za sve žene koje priželjkuju ovakve obrve, a nemaju ih prirodno ili su ih previše počupale kozmetičari su naravno smislili rješenje. Riječ je naime o sintetičkim ekstenzijama koje se ljepilom lijepe direktno na kožu i traju do dva tjedna.

„Cara je pokazala ženama da ne trebaju stalno čupati obrve već ih trebaju „nositi“ s ponosom“, rekla je Beverly Piper, vlasnica salona Lash Perfect koja je osmislila ove ekstenzije.    

Ekstenzije su dostupne u različitim nijansama kako bi izgedale potpuno prirodno i duljine su od četiri do osam milimetara.

Iako je ovaj tretman zasad dostupan samo u Britaniji, kod nas je trenutno aktualna japanska metoda iscrtavanja obrva kojom isto tako možete postići ovakav izgled. No, sigurni smo kako će ovaj trend ubrzo obići svijet pa će i naši saloni nuditi ovu uslugu.

Izvor: Daily Mail