Moda & ljepota

ČUČANJ, SKLEK, SKOK

Tri poteza od kojih ćete imati noge kao Severina!

Osim odricanja masne, ali primamljive hrane, potrebna je dodatna fizička aktivnost - to i ptice na grani znaju. No koliko je dovoljno vježbati vaše noge kako bi bile zavodljive otkriva nam Severinin fitness trener Marko Papa.

Severina   FOTO:oslobodjenje.ba
Piše: Republika.eu / Cosmopolitan.hr

Severinin fitness instruktor rekao je kako on sa Severinom vježba 3 puta tjedno, a da prije nastupa poduplaju tempo. Vi tempo ne morate ubrzavati i dovoljno vam je izvoditi ove vježbe 3-4 puta tjedno. Za njihovo izvođenje dovoljno je da odvojite pola sata vašeg slobodnog vremena u danu, a vježba(e) idu ovako:

Vježba se sastoji od čučnjeva, iskoraka i takozvanih ''marinaca''. Čučnjeve i iskorake nije potrebno dodatno objašnjavati, a ni marinci nisu toliko strašni koliko zvuče. Bitno je zamisliti noge ove ljepotice i vjerujemo kako će te dobiti dodatan poticaj. Oni se sastoje iz tri vježbe, a svaka serija uključuje deset ponavljanja na način da se izmjenjuju čučanj, sklek i skok.

Ove tri vježbe u jednoj trebate izvoditi u 3 serije po 10 ponavljanja, a kako kaže iskusan trener Marko - kod ove vježbe je bitna efikasnost. Za vrlo malo vremena primjetiti će te vidljive rezultate, čak i oni koji se ne bave svakodnevno sa sportom.

Izvor: Cosmopolitan.hr