Događanja

GODIŠNJA MANIFESTACIJA POSVEĆENA DJECI

Dječji tjedan s Osječkim Zumbićima

U razdoblju od 07. do 13. listopada 2013. godine obilježava se Dječji tjedan. Kao i svake prijašnje godine, dječji će ga zbor “Osječki zumbići” obilježiti na svoj osebujan način-pjesmom i plesom.

Plakat
Piše: Republika.eu

Pod vodstvom Majde Milinović i Anje Papa, te uz klavirsku pratnju Zvonimira Glibušića, održat će se otvorene probe i dvije radionice pod nazivom: “Raspjevano dijete je sretno dijete, a sretno dijete je sretan roditelj”.

Djeca će povesti svoje najbliže i najdraže i zajedno uživati u uvijek zagrijanoj Zumbić atmosferi.

Radionice će se održati u četvrtak, 10.10.2013. godine (prva s početkom u 17:30h - igraonica Zumbića, a druga u 18:30h - mali Zumbići).

Starija će grupa Zumbića u sklopu “Dječjeg tjedna” svoju pjesmu pokloniti djeci doma “Klasje” u Zagrebačkoj ulici u Osijeku. U petak, 11.10.2013.godine s početkom u 10:00h, Zumbići će izvesti prigodan glazbeni program i družiti se s novim prijateljima.

Kako bi Dječji tjedan priveli kraju, Zumbići su organizirali veliki završni party u igraonici Twister (Trgovački centar Portanova, Osijek). U subotu, 12.10.2013. godine u trajanju od 10:00 do 11:30 h čeka Vas ludi party i druženje na koje su pozvani i dobrodošli svi! Za Vas nastupa mlađa skupina Osječkih zumbića.

Uz Zumbiće je osiguran dobar provod, puno pjesme i plesa, stoga nema razloga da Dječji tjedan ne obilježite zajedno s njima!