Moda & ljepota

BUDITE KREATIVNI

Napravite nove traperice od starih

U ormaru uvijek treba imati dobar par traperica koji ćete moći iskombinirati i na posao i u noćni provod. No kako se iz sezone u sezonu mijenjaju trendovi, mijenjaju se i modeli traperica.

Ilustracija   FOTO:menshealth.de
Piše: Republika.eu / Tportal.hr

Bez obzira na to, vaše najdraže stare traperice koje vam tako dobro stoje ne bacajte! Postoje trikovi kojima ih možete osvježiti da izgledaju kao nove.

Obojite ih

Iako se izblijedjele traperice i dalje nose, one koje su izblijedile zbog nošenja ipak ne izgledaju poput onih koje ste kao takve kupili. Stoga ih oživite na jednostavan način. Kupite boju za tkaninu i obojite ih. Boja za tkanine su postojane i identične onima na slici, a ukoliko se pridržavate uputa, ne morate se bojati neugodnih iznenađenja.

Pokidajte ih

Poderane traperice hit su već neko vrijeme, a umjesto da za jedne takve date ne baš malo novca, napravite ih sami. Razrežite ih gdje god želite i izvucite što više končića. Napravite to na više mjesta u obliku manjih ili većih rupa.

Skratite ih

Ako samo malo skratite stare traperice potpuno ćete im promijeniti izgled. Skratite ih iznad gležnja, ne biste vjerovali koliku razliku će učiniti tih nekoliko centimetara.

Igrajte se dodacima

Vanjske strane nogavica razrežite i ušijte patentne zatvarače čiju ćete boju iskombinirati sa gumbima i gornjim zatvaračem. Ili im dodajte zakovice koje su trenutno apsolutni hit u modnom svijetu. Pustite mašti na volju i napravite unikatne traperice na kojima će vam svi zavidjeti.

Izvor: tportal.hr