Osječko-baranjska

VEĆ 100 DANA 200 GRAĐANA ČEKA PRIJEM

Gradonačelnik Vrkić poziva građane sa problemima da mu se svake srijede jave u Gradsku upravu u Kuhačevu 9!

- Tek sada smo napravili ono bitno, promijenili čelne ljude i u poduzećima i u gradskoj upravi, i sad imam tim da mogu provoditi ono što sam u kampanji obećavao, a to je dijalog s građanima, rekao je gradonačelnik Osijeka Ivica Vrkić. Oni koji se žele predbilježiti za razgovor u gradskoj upravi mogu to učiniti osobno dolaskom u Kuhačevu 9, odnosno na broj telefona 229-232, rekao je tajnik Odbora za predstavke gradonačelnika, Ljubo Kordić.

Gradonačelnik Vrkić sa koalicijskim partnerom Jaroslavom Pecnikom.   FOTO:Davor Javorovic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Točno 90 dana nakon što je stupio na mjesto gradonačelnika, Ivica Vrkić, zajedno s predstavnicima gradskih odjela i gradskih poduzeća, primio je prve građane u Kuhačevoj 9. Njih desetak odabrano je za prvi u nizu sastanaka koji će se održavati svake srijede od 13 do 15 sati.

- Tek sada smo napravili ono bitno, promijenili čelne ljude i u poduzećima i u gradskoj upravi, i sad imam tim da mogu provoditi ono što sam u kampanji obećavao, a to je dijalog s građanima. S građanima ćemo na licu mjesta rješavati one probleme koje je moguće riješiti, a za prvi put pozvao sam sve predstavnike. Ubuduće će na sastancima biti samo oni predstavnici na koje se pojedini predmeti odnose - pojasnio je Vrkić.

Ljubo Kordić, tajnik Odbora za predstavke Grada, rekao je kako je na listi za razgovor dvjestotinjak građana, no neki od problema koje žele iznijeti nisu u domeni gradske uprave. Svi ostali građani s liste postupno će dolaziti na red, a oni koji se žele predbilježiti za razgovor u gradskoj upravi mogu to učiniti osobno dolaskom u Kuhačevu 9, odnosno na broj telefona 229-232.

Iako nitko od okupljenih nije želio javno govoriti o razlozima svoga dolaska, neslužbeno doznajemo kako su neke od tema o kojima su jučer građani porazgovarali s gradonačelnikom vezani uz pomoći za ogrjev, odnosno za školsku ekskurziju, problematiku Stadionskog naselja, života bez električne energije zbog duga HEP-u i drugo. 

Izvor: Republika.eu / Glas Slavonije