Moda & ljepota

TRENDY UZORAK

Jesen voli karirano

Kišno vrijeme, tmurni dani i jesensko raspoloženje. Modni dodaci sa kariranim uzorkom sigurno će vas oraspoložiti, a evo nekoliko prijedloga kako ih kombinirati i nositi.

Karirana košulja   FOTO:savjetnica.com
Piše: Republika.eu / teen385.com

Od košuljica, haljinica i kaputa, jesen i zima definitivno obožavaju karirano. Ti uzorci se lako kombiniraju sa bilo kojim ostatkom odjeće, bez obzira odlučite li se obući staylish ili sportski.

Karirane košulje u oblačnim danima zasigurno će privući poglede, a možete ih kombinirati uz jeans, suknje tamnijih boja, pa čak i poslovne hlače. Uz sportske patike ili čizme, karirane košulje su odjevni predmet koji morate imati ove jeseni/zime.

Karirana haljina u toplijim danima jeseni odlično će se uklopiti u odjevnu kombinaciju sa jednobojnim čarapama uz balerinke ili patike, a kako budu dolazili hladniji dani, uvijek ispod haljine možete obući tajice i čizme.

Karirane suknje su pravi klasik. Možete ih obući bilo gdje. Na kavu, šetnju ili posao. Uz trendy majice ili jednobojne košuljice s njom će te se osjećati odlično.

Karirani uzorak zavladao je modom, a vi pronađite barem jedan (zasada) komad odjeće koji će se najbolje uklopiti u vaš stil te uživajte u ovoj neodoljivoj jesenskoj priči.

Izvor: teen385.com