Moda & ljepota

KOZMETIČKA TORBICA

Must have i najkraćeg putovanja

Još uvijek traje vrijeme godišnjih odmora, i putne torbe neizostavna su stvar na njima. Bilo da se radi o ljetnim putovanjima, zimovanju ili poslovnom putu, naša putna torba uvijek u sebi sadrži kozmetičku torbicu.

Ilustracija   FOTO:voglue.com
Piše: Republika.eu

Bila kozmetička torbica mala ili velika, ona je neizostavan detalj svakog ženskog ili muškog putovanja jer je u njima sva kozmetika pregledno složena i točno znamo koja je stvar njezin "stanovnik".

Birajte kozmetičke torbice izrađene od platna, one su lako dostupne i lako se prilagođavaju ostalim stvarima u putnim torbama. No postoje kozmetičke torbice prozirnih materijala, plastične ili pak u obliku malih kofera.

Ljepši spol uvijek će izabrati one sa ljetnim uzorcima, blještavim bojama, cvjetićima ili pak prugicama, dok je muški rod uvijek za klasičnu varijantu – tamnoplava ili crna boja kozmetičke torbice.

Koju god nijansu i materijal odabrali to je stvar bez koje se na put ni ne pomišlja ići. Ako ju do sada niste imali i svoje kozmetičke preparate i šminku stavljali u vrećice ili pregrade u putnim torbama, vrijeme je da si poklonite ovakvu jednu torbicu koja će vas pratiti na svako vaše sljedeće putovanje.