Politika

[VIDEO] REAKCIJA VIJEĆNIKA ŠATVARA

'OSTV je podmuklo zatajila i prešutjela moju ispriku Gradonačelniku"

Zbog, kako kaže, pokušaja omalovažavanja njega kao glasnogovornika HDSSB-a i gradskog vijećnika Grada Osijeka, a od strane jedne lokalne televizijske kuće koja je i dalje u funkciji sotoniziranja političkih neistomišljenika, vijećnik Karlo Šatvar izdao je priopćenje za javnost.

Piše: Republika.eu

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Tijekom izlaganja gradonačelnika Ivice Vrkića na 2. sjednici Gradskog vijeća grada Osijeka spomenuo sam riječ Inzulin. Spominjanjem te riječi niti u jednom trenutku nisam imao namjeru omalovažiti gradonačelnika Ivicu Vrkića već sam zbog njegove vidljive uzbuđenosti i nervoze izrazio zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje. Kako u široj obitelji imam osobu koja je dijabetičar, vrlo dobro sam upoznat kako velika nervoza može ozbiljno štetiti zdravstvenom stanju osoba s takvom bolešću. 

Jedan medij, a koji je i dalje u funkciji vladajuće tzv. Portanove koalicije, a služi sotoniziranju svojih političkih neistomišljenika zlonamjerno je prešutio moju ispriku gospodinu Ivici Vrkiću, a koju sama izrekao s govornice Gradskog vijeća. Naime, ispričao sam se gradonačelniku Vrkiću ukoliko je moju izjavu shvatio zlonamjerno. Nemam nikakvih problema s riječima isprike u slučaju kada  i ako netko smatra da sam ga svojim istupom uvrijedio. Tako sam odgajan i na tome sam zahvalan svojim roditeljima. 

Kako su čelnim ljudim te „televizijske kuće“ riječi isprike velika nepoznanica, nisu našli za shodno pustiti i taj dio moje izjave. Srećom za mene, a nažalost po njih, u tom trenutku u vijećnici se nalazilo nekoliko snimatelja, te mi je na moju zamolbu dostavljena snimka koja pokazuje što se uistinu dogodilo. 

Ovim putem također želim izvjestiti kako sam zajedno s humanitarnom udrugom Rijeka ljubavi pomagao mnogim udrugama koje se bave osobama s različitim zdravstvenim teškoćama, a u daljnjem osobnom i političkom životu truditi ću se pomagati i Klubu dijabetičara Osijek", navodi se u priopćenju za javnost kojega potpisuje Karlo Šatvar.