Politika

UCJENJUJU GA FOTOGRAFIJAMA

Igor Dragovan glavni akter seks skandala koji potresa HRT

Lažnjak: Seksi fotografije na kojima su navodno direktorica HRT-a 
i Dragovan – lažne

Igor Dragovan našao se u žarištu velike seks afere   FOTO:Sanjin Strukić/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Igor Dragovan, glavni tajnik SDP-a, žrtva je podvale u navodnom seks-skandalu, neslužbeno tvrde policijski izvori. Nakon što je Dragovan policiji prijavio prijeteće poruke koje mu stižu od “ljubomornog muža” koji ga optužuje za vezu sa svojom suprugom, inače direktoricom s HRT-a, policija je, neslužbeno doznajemo, utvrdila da su fotografije, koje su stigle na e-mail brojnih zaposlenika televizije lažne, odnosno skinute s interneta, donosi Večernji list.

U tom se e-mailu, koji je poslao suprug dotične direktorice s televizije, optužuje tu zaposlenicu HRT-a da je bila i jest u ljubavnim vezama s više bivših ravnatelja televizije, ali i s nekim saborskim zastupnicima SDP-a i da preko kreveta ostvaruje svoje interese.

U e-mailu su priložene i fotografije seksualnog sadržaja za koje policija tvrdi da su skinute s interneta. Na jednoj se fotografiji vidi žensko lice, a muškog nema ni na jednoj. Suprug te direktorice Dragovana je navodno ucjenjivao upravo fotografijama seksa. Motivi te ucjene još se istražuju.

Suprug HRT-ove direktorice navodno je u dogovoru s jednim članom Nadzornog odbora HRT-a, a e-mail s kojeg je slao fotografije i pismo samo je jednom korišten, odnosno otvoren je samo za to. U policiji smatraju da je ta ucjena produkt obračuna na HRT-u u koji se uplelo i sam vrh SDP-a, odnosno glavnog tajnika Dragovana. Nejasno je ima li cijela afera veze i sa slučajem glavnog ravnatelja Gorana Radmana i s pokušajem njegove smjene.

U policiji smatraju da je navodni seks-skandal produciralo možda i više ljudi povezanih s javnom televizijom.

Poznato je da HRT potresaju razni skandali, a posljednjih dana na tapetu je glavni ravnatelj Goran Radman za kojeg je otkriveno da je vlasnik vile, odnosno hotela na Bohinju, a to nije upisao u svoju imovinsku karticu. To je jedan od razloga zašto se traži njegova smjena.

Igor Dragovan danas nije htio ništa komentirati, a nikakav komentar nisu htjeli dati ni u Vladi.

"Ne želimo komentirati gnjusne laži i neistine", neslužbeno su odgovorili iz Vlade.

IZVOR: Večernji list